Ulrich
Svarrer
CEO @ Bonzer

“Vores team-opsætning på Contractbook har tredoblet vores output”

Med et team-setup har Bonzer fået mere selvstændige medarbejdere og øget central kontrol på en og samme tid.

Lær mere

“Vores team-opsætning på Contractbook har tredoblet vores output”

Bonzer er et digitalt marketingbureau, som bruger en Team-opsætning på Contractbook til at håndtere deres salg. Før de opgraderede til et team, blev alle Bonzers kontrakter håndteret via Ulrichs bruger. Det fratog dem en masse tid og gjorde Ulrich til falskehals, da sælgerne skulle sende kontrakter i Ulrichs navn. Han blev derfor nødt til at bruge tid på at sætte sig ind i sagerne og forberede en kontrakt for at vide, hvad han skrev under på.

Industry:
Digital Marketing
Location:
Denmark
Employees:
25
Besøg deres hjemmeside

“Vi har nu fået mere selvstændige ansatte og øget central kontrol på én og samme tid”

Nu har Bonzer givet alle deres sælgere personlig adgang til alle essentielle værktøjer, så de kan udvikle og skalere bedre. De har deres egne profiler, deres egne kontrakter og deres egen måde at gøre ting på. Kontrakter bliver nu sendt uden at skulle forbi Ulrich hver eneste gang. Ikke desto mindre har Ulrich fået mere kontrol end før, da han kan overvåge alt fra sin centrale konto. Han kan derfor se, når de får nye kunder, følge med i onboarding-processen og nemt tjekke om alle lukker de aftaler, de skal ved at sammenligner underskrevne kontrakter med sendte kontrakter. Da alle kontrakter er organiseret i mapper og kun de relevante skabeloner er tilgængelige for hver sælger, får han et bedre overblik over alle deres aftaler samt sikkerhed for, at alle kontrakter lever op til hans forventninger.

The greatest value:

Øget output

Ved at opsætte en Team-struktur kan du optimisere processer og øge din produktivitet med centraliseret kontrol og mere selvstændige sælgere.