Lennart
Fenger
Founder and Managing Director @ Dreivers

"Kontraktautomatisering reducerer vores udgifter med 25%“

Via en integration med deres CRM-system har Contractbook derfor skabt et setup, som automatisere hele flowet for deres kontrakter.

Lær mere

"Kontraktautomatisering reducerer vores udgifter med 25 %

Dreivers er en P2P-platform til handel med brugte biler, hvor de tilbyder den samme garanti, som når du køber en brugt bil hos en traditionel bilforhandler. Det er en forretning med lille margin, som kræver høj volumen. Derfor forsøger Dreivers konstant at optimere deres forretning. En måde at gøre det på, er at automatisere så meget som muligt for at øge skalerbarheden og sænke forbruget af mandetimer. Via en integration med deres CRM-system har Contractbook derfor skabt et setup, som automatisere hele flowet for deres kontrakter. Fra lead til done deal kan Dreivers følge med i kunderejsen og alle kontrakter (købs- og salgsaftaler samt fuldmagter) udformes, underskrives og organiseres via en kæde af automatiserede triggers. Dreivers har regnet ud, at det medfører en reduktion på 30 % brugte mandetimer for hvert enkelt køb, hvilket har medføret 25 % reduktion i de samlede udgifter.

Industry:
Second-hand car dealer
Location:
Denmark
Employees:
2
Besøg deres hjemmeside

“Vi tilbyder en god kundeoplevelse, som giver dem ro i sindet.”

Brugtvognsforhandlere har et lidt blakket ry, men Dreivers har øget deres troværdighed og tillid med den gennemsigtighed, der følger med et sikkert, automatiseret setup som det, Contractbook faciliterer. Derudover gør digital signatur og de mange automatiseringer det både meget effektivt og hurtigt for kunderne at bruge Dreivers.

The greatest value:

Kontraktautomatisering

Dreivers har regnet ud, at det medfører en reduktion på 30 % brugte mandetimer for hvert enkelt køb, hvilket har medføret 25 % reduktion i de samlede udgifter.