Christian
Bowall
Managing Director @ Frankly Juice

"Kontraktautomatisering er en måde at fremtidssikre min forretning på"

Frankly Juice brugte Gmail importeren og andre kontraktautomatiseringer til at skabe et super effektivt og nemt administrerbart setup.

Christian
fra
Frankly Juice
bruger vores
Integrate
plan
Lær mere

"Kontraktautomatisering er en måde at fremtidssikre min forretning på"

Frankly Juice er en dansk juiceproducent. De har brugt Contractbook siden begyndelsen og arbejdet med os på hele rejsen. Alligevel er der kontrakter, som er blevet håndteret via email af den ene eller anden årsag. Frankly Juice kender værdien af at have alt sorteret og organiseret i et stort overblik, og Gmail importeren har gjort denne ellers manuelle opgave en hel del nemmere. På fem minutter har den fundet alle kontrakterne og uploadet dem til Contractbook.


Frankly Juice
Industry:
Food and beverages
Location:
Denmark
Employees:
10
Besøg deres hjemmeside

“Kontraktautomatisering er en måde at fremtidssikre min forretning på“

I dag bruger Frankly Juice flere af vores kontraktautomatiseringsløsninger for at gøre deres kontraktarbejde nemmere at håndtere og mere effektivt. Disse automatiseringer er ikke bare tidsbesparende. Vores Thunder-produkter strømliner også workflows og minimerer menneskelige fejl, hvilket er en smart måde at reducere juridiske risici. Med Gmail importeren sikrer de sig, at alle kontrakter er uploadet i en enkelt overblik og ét data format, hvilket forbereder dem på en fremtid med mere data-driven kontraktautomatisering.

The greatest value:

Automatiseret

Ved at drage fuld fordel af vores Thunder-automatiseringer, har Frankly Juice lavet et super effektivt setup, der minimerer alle risici forbundet med menneskelige fejl.
Integrate
Sæt strøm til dit arbejde med integrationer og datadrevne automatiseringer
Læs mere
Basic
Effektiv og digital kontrakthåndtering til moderne virksomheder
Lær mere
Collaborate
Opnå det fulde potentiale ved contract lifecycle management
Lær mere
Pilot
Efficient and digital contract management for the modern business
Learn more

Kom i gang nu!