Christian
Bowall
Managing Director @ Frankly Juice

"Kontraktautomatisering er en måde at fremtidssikre min forretning på"

Frankly Juice brugte Gmail importeren og andre kontraktautomatiseringer til at skabe et super effektivt og nemt administrerbart setup.

Lær mere

"Kontraktautomatisering er en måde at fremtidssikre min forretning på"

Frankly Juice er en dansk juiceproducent. De har brugt Contractbook siden begyndelsen og arbejdet med os på hele rejsen. Alligevel er der kontrakter, som er blevet håndteret via email af den ene eller anden årsag. Frankly Juice kender værdien af at have alt sorteret og organiseret i et stort overblik, og Gmail importeren har gjort denne ellers manuelle opgave en hel del nemmere. På fem minutter har den fundet alle kontrakterne og uploadet dem til Contractbook.


Industry:
Food and beverages
Location:
Denmark
Employees:
10
Besøg deres hjemmeside

“Kontraktautomatisering er en måde at fremtidssikre min forretning på“

I dag bruger Frankly Juice flere af vores kontraktautomatiseringsløsninger for at gøre deres kontraktarbejde nemmere at håndtere og mere effektivt. Disse automatiseringer er ikke bare tidsbesparende. Vores automatiseringsprodukter strømliner også workflows og minimerer menneskelige fejl, hvilket er en smart måde at reducere juridiske risici. Med Gmail importeren sikrer de sig, at alle kontrakter er uploadet i en enkelt overblik og ét data format, hvilket forbereder dem på en fremtid med mere data-dreven dokumentautomatisering.

The greatest value:

Automatisering

Ved at drage fuld fordel af vores automatiseringer, har Frankly Juice lavet et super effektivt setup, der minimerer alle risici forbundet med menneskelige fejl.