Thomas
Sonne-Schmidt
CLO, Head of Legal, Risk & Compliance @ FundBricks

“Contractbooks gode, tilpasselige API har spillet en nøglerolle i vores succes”

Ved at bruge vores fleksible API har FundBricks.com kunne integrere Contractbooks underskriftsprocess i deres egen platform.

Lær mere

“Contractbooks gode, tilpasselige API har spillet en nøglerolle i vores succes”

FundBricks.com er en crowdfunding platform, der forbinder investorer og ejendomsudviklere. For at sikre et højt sikkerhedsniveau, fuld transparens og for at overholde gældende hvidvasknings- og KYC-lovgivgning, har det været nødvendigt for dem at implementere nogle sikre workflows, som stadig ikke går på kompromis med brugeroplevelsen. For at skabe en sublim brugeroplevelse, havde de brug for en API som kunne tilpasses og integrere underskriftsprocessen dybt inde i investeringsflowet.

Industry:
Online investment platform
Location:
Danmark
Employees:
10
Besøg deres hjemmeside

“Med Contractbook har vi udviklet en online investeringsplatform i verdensklasse”

Svaret var en skræddersyet API-løsning, der integrerer Contractbooks digitale NemID-signatur med deres investeringsflow. Med et præ-defineret standarddokument kan investorerne autogenerere et underskrevet udkast til en investeringskontrakt, så de vare skal underskrive med NemID for at have en færdig kontrakt. Når kontrakten er underskrevet med den digitale signatur, bliver kunden automatisk omdirigeret til FundBricks.com investeringsflow - ligesom i en betalingsløsning. Det er nemt og super smart!

The greatest value:

Customisable API

Our API and the flexible Zapier-setup enables you to customise your very contract setup and integrate the platform to thousands of other apps.