Thomas
Byfoged
HR-manager @ Max Burgers

“Vi har alle kontrakter underskrevet og retur indenfor maximum 24 timer”

Det kan være hårdt og tidskrævende at holde styr på alle de afventende kontrakter, ved mindre du altså har et digitalt system til det.

Lær mere

“Vi har alle kontrakter underskrevet og retur indenfor maximum 24 timer”

MAX Burgers er et internationalt restaurant franchise med mange unge ansatte hvoraf en væsentlig procentdel er under 18 år gamle. De stod derfor overfor en stor udfordring med at få alle deres ansættelsesaftaler underskrevet fra deres ansatte eller deres forældre uden at bruge alt for meget tid. Med den traditionelle model hvor man sender kontrakter til underskrift via email, var det tilmed hårdt og tidskrævende at holde styr på alle de afventende kontrakter, og dermed også at sørge for, at alle var blevet underskrevet, som det er påkrævet af ansættelsesbevisloven.

Industry:
Restaurant
Location:
Scandinavia
Employees:
3000
Besøg deres hjemmeside

“Contractbook gør mit liv som Human Resource Manager meget nemmere”

Med Contractbook kan MAX Burgers nemt sende deres ansættelseskontrakter til at blive læst og underskrevet digitalt, mens deres unge ansatte er på farten. De kan tilmed holde styr på alle deres kontrakter, og  hvis en af dem har været afventende i et stykke tid, kan de hive fat i den pågældende medarbejder og få færdiggjort aftalen i tide uden at skulle lede efter aftalen i endeløse emailtråde. Ifølge deres eget estimat får de normalt en underskrevet kontrakt retur indenfor maksimalt 24 timer.

The greatest value:

Effektivitet

Ved at bruge digital signatur og en strømlinet workflow kan du spare en masse tid sammenlignet med det sædvanelige besvær med emails og printere.