Thomas
Byfoged
HR-manager @ Max Burgers

“Vi har alle kontrakter underskrevet og retur indenfor maximum 24 timer”

Det kan være hårdt og tidskrævende at holde styr på alle de afventende kontrakter, ved mindre du altså har et digitalt system til det.

Automate planpilot iconintegration
Thomas
fra
Max Burgers
bruger vores
Core
plan
Lær mere

“Vi har alle kontrakter underskrevet og retur indenfor maximum 24 timer”

MAX Burgers er et internationalt restaurant franchise med mange unge ansatte hvoraf en væsentlig procentdel er under 18 år gamle. De stod derfor overfor en stor udfordring med at få alle deres ansættelsesaftaler underskrevet fra deres ansatte eller deres forældre uden at bruge alt for meget tid. Med den traditionelle model hvor man sender kontrakter til underskrift via email, var det tilmed hårdt og tidskrævende at holde styr på alle de afventende kontrakter, og dermed også at sørge for, at alle var blevet underskrevet, som det er påkrævet af ansættelsesbevisloven.

Max Burgers
Industry:
Restaurant
Location:
Scandinavia
Employees:
3000
Besøg deres hjemmeside

“Contractbook gør mit liv som Human Resource Manager meget nemmere”

Med Contractbook kan MAX Burgers nemt sende deres ansættelseskontrakter til at blive læst og underskrevet digitalt, mens deres unge ansatte er på farten. De kan tilmed holde styr på alle deres kontrakter, og  hvis en af dem har været afventende i et stykke tid, kan de hive fat i den pågældende medarbejder og få færdiggjort aftalen i tide uden at skulle lede efter aftalen i endeløse emailtråde. Ifølge deres eget estimat får de normalt en underskrevet kontrakt retur indenfor maksimalt 24 timer.

The greatest value:

Effektivitet

Ved at bruge digital signatur og en strømlinet workflow kan du spare en masse tid sammenlignet med det sædvanelige besvær med emails og printere.
integration
Integrate
Sæt strøm til dit arbejde med integrationer og datadrevne automatiseringer
Læs mere
Automate plan
Automate
Automatiser hver enkelt del af din kontraks livscyklus med data-dreven dokumentautomatisering
Lær mere
collaborate
Core
Opnå det fulde potentiale ved contract lifecycle management
Lær mere
pilot icon
Pilot
Efficient and digital contract management for the modern business
Learn more