Christian
Toft Bach
CMO @ Mutebox

“Det tager mig kun 2-3 minutter at oprette og sende en kontrakt“

Mutebox sparer tid på deres kontrakthåndtering med automatiserede Zapier-integrationer, så de kan bruge tiden på sjovere opgaver, der bringer mere værdi.

Lær mere

“Det tager mig kun 2-3 minutter at oprette og sende en kontrakt“

Mutebox bygger lydisolerede telefonbokse til kontorer, som virksomheder kan enten købe eller leje. Alle ordrer bliver samlet i Shopify, uanset om de kommer fra deres webshop eller via et manuelt salg. Før de brugte Contractbook, var de nødt til at oprette, udfylde og sende lejekontrakter, hvor gang de modtog en forespørgsel. Kunden skulle så printe kontrakten, underskrive den og returnere den. Ved at bruge data-dreven dokumentautomatisering, har Mutebox automatiseret den proces. Når en ordrer genereres i Shopify, oprettes en lejekontrakt automatisk i Contractbook, mens en opgave til Christian sættes op i Trello. Efter han har gennemset aftalen, kan han straks sende den til underskrift via Contractbook. En proces der før tog 15 minutter, tager nu 2-3 minutter.


Industry:
Facilities
Location:
Denmark
Employees:
5
Besøg deres hjemmeside

“Kontrakter er hverken min ekspertise eller min kop the, så jeg nyder virkelig at have et automatisk setup.“

Med denne integration skal Christian ikke indtaste detaljer manuelt. Al kundedata er automatisk indsat, hvilket ikke bare sparer ham tid, det minimerer også risikoen for fejl. I stedet for at bruge tid på den slags manuelt arbejde, kan han nu bruge den på noget, der interesserer ham og bringer ham værdi. Det gør dermed en stor forskel på kvaliteten af hans dag, at det gamle besvær ikke længere er en del af den.

The greatest value:

Data-dreven Automatisering af kontrakter

Du kan spare tid og bruge den på noget værdiskabende ved at automatisere dit arbejde.