Jesper
Beckmann
CMO @ Pernod Ricard

“Vi er glade for at støtte miljøet via Contractbook's trærejsningsprojekt”

Ved at bruge digital signatur sparer Pernod Ricard både tid, papir og CO2. De hjælper endda med at plante flere træer.

Lær mere

“Jeg skal stå på mål for vores lønudgifter, så det tidsbesparende element er vigtigt. Når det er sagt, er det lige så vigtigt, at vi reducerer vores CO2-forbrug og ikke spilder unødige resurser.”

Pernod Ricard er en global alkoholproducent og -leverandør. Deres danske afdeling bruger Contractbook som digitalt signaturværktøj i deres salgsafdeling. På den måde behøver deres salgsrepræsentanter ikke køre rundt og indhente underskrevne salgskontrakter rundt omkring på de forskellige venues i landet. Ved at holde alt digitalt sparer de en masse tid, men de reducerer også deres CO2-forbrug markant sammenlignet med den manuelle løsning.

Industry:
Food and beverages
Location:
Danmark
Employees:
45
Besøg deres hjemmeside

“Vi er glade for at støtte miljøet via Contractbook's trærejsningsprojekt”

Det er en global politik i Pernod Ricard, at papirspild skal minimeres til et absolut minimum, hvilket giver dem et ekstra incitament til at bruge digitale løsninger i deres dokumenthåndtering. Derfor bliver intern godkendelse af dokumenter håndteret via Contractbooks digitale signatur. For hvert godkendt dokument, sparer de mindst et stykke papir. Det bliver tilmed ofte mere, da der af og til er rettelser til dokumenterne. Ved at bruge Contractbooks digitale signatur planter Pernod Ricard dermed mindst ét træ om måneden takket være Contractbook's trærejsningsprojekt, hvor vi planter et træ, hver gang 100 dokumenter er blevet underskrevet på platformen.

The greatest value:

Klimaet

Ved at bruge vores digitale signature, sparer du papir, reduceret dit CO2-forbrug og støtter plantningen af nye træer på planeten.