Casper
Bak
Owner @ Soho & Noho

“Med Contractbook har jeg styr på mine kontrakter”

“Contractbook gør det nemmere at overskue alle kontrakter i cirkulation og giver dermed Soho & Noho det store overblik."

Lær mere

“Med Contractbook har jeg styr på mine kontrakter”

Soho & Noho bruger Contractbook til at skabe en klar struktur i deres juridiske dokumenter. De plejede at kæmpe med lange mailkorrespondance og diverse pdf-versioner, hvilket medførte mangel på struktur og frustration for deres medarbejdere. Selvom deres opsætning var digital og cloud-baseret, var det faktisk endnu mere ustruktureret end deres gamle fysiske arkiv. Hvad værre er, så kunne det resultere i, at kontrakter gik tabt og blev glemt, samt overskredne deadlines.

Industry:
Kontorhotel
Location:
Danmark
Employees:
10
Besøg deres hjemmeside

“Med Contractbook har vi opnået det overblik, vi ønskede”

Nu bruger Soho & Noho Contractbook til at sende og underskrive alle kontrakter fra en central profil. Alle de relevante ansatte er forbundet til denne profil og struktureret i et veldefineret hierarki. De kan altid holde styr på hvilke kontrakter, som er sendt, underskrevne og hvilke der afventer. I modsætning til tidligere har Soho & Noho en overskuelig laste af sorterede dokumenter, hvilket giver dem et klart overblik over alle de kontrakter, som er i cirkulation.

The greatest value:

Overblik

Ved at opbevarer alle kontrakter i et organiseret arkiv med tags og mapper er det nemmere at holde det store overblik.