Herekol
Tanrisever
Founder @ STAMBZ

“Contractbook viser den sande værdi af et digitalt workflow”

For at matche deres eget moderne udtryk bruger STAMBZ en tidssparende opsætning med en Typeform-integration.

Lær mere

“Contractbook viser den sande værdi af et digitalt workflow”

STAMBZ er en loyalitets-app der erstatter fysiske stempelkort på din favoritkaffebar med digitale stempler i en app. En af deres primære salgsargumenter er, at deres digitale stempel er både nemmere, smartere og bedre for miljøet, eftersom det sparer en del papir og pap. Det var dog ikke i overensstemmelse med deres gamle måde at håndtere kontrakter på, hvor de måtte medbringe printede papirkontrakter, som skulle underskrives og scannes, når en af deres sælgere havde lukket en aftale med en ny butik. Derfor havde de brug for et automatiseret system, som var tilsvarende deres egen måde at gøre tingene på, og som viste den sande værdi af et automatisk workflow.

Industry:
Digital app
Location:
Denmark
Employees:
12
Besøg deres hjemmeside

“Integrationen med Typeform har været en sand modernisering af vores forretning”

For at matche deres egen moderne måde at gøre tingene på, bruger STAMBZ nu en Contractbook-opsætning med en Typeform-integration. På den måde kan deres kunder udfylde et kort, digitalt spørgeskema og baseret på deres svar genereres der automatisk en kontrakt, som kan blive underskrevet digitalt i butikken. Dette workflow er 100 % digitalt, skånende for miljøet og nemt for alle parter. Dermed viser STAMBZ den sande værdi ved data-dreven dokumentautomatisering og de fuldender deres brands moderne og miljøbevidste udtryk.

The greatest value:

Professionalisme

Det udtrykker professionalisme og giver kunderne et bedre førstegangsindtryk, når du bruger et velfungerende automatiseret værktøj.