Christian
von der Recke
Campus Director in Talent Garden

“Lige meget hvad du gør skal du fokusere på den indflydelse på miljøet som dine initiativer har.”

Ved at bruge et totalt digitalt setup er det ikke bare blevet nemmere og hurtigere for Talentgarden. De har også reduceret papirspild.

Lær mere

“Det er nemmere for os og vores lejere at underskrive kontrakter, når vi ikke skal bruge udstyr som printere og scannere.”

Talentgarden er et kontorhotel og co-working space for tech startups, som har mere end 30 lokationer rundt omkring i Europa. Der er stor udskiftning, da de fokuserer på startups, som enten vokser sig for store eller går nedenom og hjem. Det betyder, at Talentgarden producerer en del lejekontrakter. Før de brugte Contractbook, underskrev de deres kontrakter på den traditionelle måde med scannere, printere og papirspild. Men med Contractbook er hele processen nu digital, hvilket gør det både hurtigere og nemmere at lukke aftaler.

Industry:
Co-working space
Location:
Denmark
Employees:
10+
Besøg deres hjemmeside

“Lige meget hvad du gør skal du fokusere på den indflydelse på miljøet som dine initiativer har.”

En anden stor fordel ved et digitalt setup er, at Talentgarden ikke behøver at spilde mere papir. De ser det som en stor bonus, at deres handlinger har en positiv indflydelse på planeten. Ved at underskrive digitalt støtter de Contractbooks trærejsningsprojekt, hvor et træ bliver plantet, hver gang der er 100 signaturer på platformen.

The greatest value:

Mindre papirspild

Der er grunde til, at flere og flere virksomheder bliver papirløse. Det er godt for miljøet og understøtter clean desk policies.