Peter
Kragh Lauritsen
CCO @ Texta

“Contractbook sparer os for et printermareridt og en masse unødvendigt papirnusseri”

TEXTA er totalt papirfri, hvilket giver dem et bedre overblik, sparer dem for printer-problemer og beskytter miljøet.

Lær mere

“Contractbook sparer os for et printermareridt og en masse unødvendigt papirnusseri”

TEXTA har oplevet massiv vækst i de seneste år. Det er jo godt, men det har affødt stakkevis af dokumenter, som fyldte op i mapper og arkivskabe. Det medførte også en masse tidsspild med at printe, scanne og sende dokumenter. Dertil blev det også sværere og mere tidskrævende at finde specifikke dokumenter. Kort sagt stod de med en en voksende papirbunke, og de havde ingen måde at organisere, administrere og koordinere dokumenthåndteringen på, uden at det ville tage unødvendig lang tid.

Industry:
Digital Marketing
Location:
Denmark
Employees:
30
Besøg deres hjemmeside

“Vi skåner ikkebare miljøet ved ikke at skulle printe. Ved at underskrive digitalt støtter vi også Contractbooks skovrejsningsprojekt”

I dag bruger TEXTA Contractbook til håndtering af alle deres dokumenter - nye som gamle; hvad end det er ansættelseskontrakter, bestyrelsesreferater eller leverandøraftaler. Da alt opbevares i skyen, er processen blevet papirfri, og dermed slipper de for det månedlige mareridt med en printer, som ikke virker. Det giver tilmed en højere grad af vidensdeling og indsigt, da alle nemt og hurtigt kan finde den konkrete aftale. Når alt er samlet ét digitalt sted, er det umuligt at miste overblikket. Som en miljøbevidst virksomhed betyder det også meget for Texta, at de kan støtte skovrejsning rundt i verden ved at underskrive deres kontrakter hos os.

The greatest value:

Miljøet

Ved at opbevare kontrakter digitalt slipper du for at spilde papir og dermed redder du træerne. Skoven er til picnics, ikke papir. Med vores skovrejsningsprojekt hjælper du med, at der kommer mere af den.