Isabelle
de Geus
Co-working Coordinator @ TSH Collab

“Contractbook sparer os 45 minutter per kontrakt”

Med et team-setup har TSH Collab altid juridisk opdaterede kontraktskabeloner og med et digitalt workflow sparer de 8 trin i processen.

Lær mere

“Contractbook sparer os 45 minutter per kontrakt”

THS Collab er et co-working space og studenterhotel med forskellige lokationer rundt omkring i Europa. Før de brugte Contractbook havde de et traditionelt setup med Word-filer, PDF'er, printere og scannere. Det tog en masse tid og gav dem alligevel ikke et særlig godt overblik over kontrakterne. De måtte også bruge en masse energi på at opdatere alles kontraktskabeloner, når der var juridiske ændringer, hvilket samtidig gjorde det svær for dem at sikre sig, at de brugte den seneste version af skabelonen.


Industry:
Co-working space
Location:
Holland
Employees:
500
Besøg deres hjemmeside

“Jeg får ro i sindet ved at vide, at jeg altid bruger en kontraktskabelon som er juridisk opdateret.”

I dag har TSH Collab en Team-opsætning på Contractbook, som gør det muligt for dem at tilgå hinandens skabeloner på tværs af afdelinger og lande. På den måde ved de, at de altid arbejder med den seneste version og hvis noget ændrer sig juridisk, får de hurtigt en juridisk opdateret skabelon. Derudover har det digitale workflow sparet dem 8 trin i processen og det sparer dem 45 minutter per kontrakt.

The greatest value:

Opdaterede skabeloner

Ved at bruge kontraktskabeloner og dele dem på tværs af dit team, kan i spare tid og samtidig sikre, at I altid bruger juridiske korrekte skabeloner.