Kasper
Vesth
CTO @ Wedio

“Kombineret med en prisstruktur, der passer til vores udvidelsesplaner, er Contractbooks automatiseringer en ekstremt fleksibel løsning.”

Wedio bruger Contractbooks API-integrationer til at automatisere deres arbejde og skalere deres forretning.

Lær mere

“Kombineret med en prisstruktur, der passer til vores udvidelsesplaner, er Contractbooks automatiseringer en ekstremt fleksibel løsning.”

Wedio er en fællesskab, hvor professionelle fotografer og filmskabere kan dele, låne og leje deres gear til hinanden. Da Wedio lancerede deres markedsplads, håndterede de alle lejekontrakterne manuelt - som et rigtigt startup, som de siger. Men så snart efterspørgslen steg, fandt de ud af, at de havde brug for en automatisk løsning. Nu håndterer de alle deres kontrakter i Contractbook via en API-integration, så de har minimalt manuelt arbejde.

Industry:
Udlåning af gear
Location:
Danmark
Employees:
+10
Besøg deres hjemmeside

“Contratbook har støttet os gennem hele processen med at skalere vores koncept til andre geografiske markeder"

I det nuværende setup udfylder udlejerne al information om deres gear, mens Wedio udfylder information om lejer og udlejer. Så klarer Contractbooks automatisering resten. På grund af den måde Contractbooks’ prisstruktur er indrettet, har Wedio kunnet justerede deres opsætning som de skalerede og udvidede til internationale markeder. Med denne fleksible model kan Contractbook understøtte Wedio med løbende mere advancerede opsætninger, der altid passer til deres forandrede behov.

The greatest value:

Skalerbare priser

Contractbook understøtter virksomheder fra startups til scaleups og etablerede enterprises. Der er en plan og en pris for alle og den ændrer sig gennem forskellige stadier.